Satış ve Strateji Uzmanı

Karakullukcu Danışmanlık A. Ş.

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

15 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kanunum - SATIŞ VE STRATEJİ UZMANI

Kanunum dijital hukuk araştırma ve veri tabanı servisi sunduğu elektronik mevzuat ve içtihat araştırma hizmetini yeni kullanıcılar ve kurumlarla buluşturacak bir Satış ve Strateji Uzmanı aramaktadır. Kurumsal strateji, risk yönetimi, dil ve hukuk teknolojileri gibi farklı alanlarda uzmanlığı olan Karakullukçu Danışmanlık A.Ş.‘nin dijital hukuk yayını Kanunum, hizmete sunulduğu 2012 yılından beri birçok büyük hukuk bürosu, üniversite kütüphanesi, uluslararası şirket ve avukat tarafından hukuk araştırmaları için kullanılmaktadır. Kanunum ekibi şimdiye kadar kullanım memnuniyeti ve tavsiye üzerinden gelişmiş olan kullanıcı kitlesini bu aşamada etkin bir satış stratejisiyle büyütmeyi amaçlamaktadır. Bu amaçla, şimdiye kadar faydalanılan dijital kanallar ötesinde ekibe satış ve pazarlama konusunda çalışacak  uzmanların katılması istenmektedir.

Görev Tanımı 

Satış ve Strateji Uzmanı, kullanıcı profilimiz bağlamında üyelikleri efektif bir stratejiyle hızla çoğaltmak yanında, sunulan servisi henüz tanımayan farklı kullanıcı gruplarına, yeni sektörlere Kanunum hakkında bilgi ulaştıracak, tanıtım ve satış faaliyetlerinde maliyet ve etkinliği dengeleyecek çözümler üretecek, orta- ve uzun-vadeli satış stratejileri geliştirecektir.

Aranan Özellikler

(1) 4 senelik üniversite mezunu olmak ve (2) başvuru tarihi itibarıyla en az iki yıl çalışma tecrübesine sahip olmak. Stajyer veya araştırma görevlisi olarak yapılan çalışmalar da bu çalışmalarda alınmış olan sorumlulukların kapsamına bağlı olarak iş tecrübesi olarak değerlendirilecektir.

Satış ve pazarlama alanında alınacak sorumluluklar esas itibarıyla yaratıcılık, iş ciddiyeti, hızlı öğrenme yeteneği ve girişimcilik gerektirdiğinden, bu niltelikleri haiz tüm adaylar, belli bir uzmanlık veya bölüm kısıtlaması olmadan--hukuk, mühendislik, sosyal bilimler, işletme vb. --değerlendirilecektir. Kanunum Satış ve Strateji Uzmanı pozisyonu, dijital hukuk araştırma hizmetleri gibi sürekli değişim içinde olan görece yeni bir sektörde ürün tanıtım ve satış çalışmalarını yürütmek, girişimimizin büyüme stratejisine katkıda bulunmak, direkt olarak Yönetim Kuruluyla istişare içinde stratejileri belirlemek ve günlük çalışmalarda bağımsız olarak bu stratejileri ayrıntılandırmak ve yürütmek, mühendis, hukukçu ve editör ekibimizle yapılan toplantılarda hukuk alanındaki yeni teknolojileri tanımak, kullanıcı kitlemizi oluşturan hukuk uzmanları ve büyük kurumlarla tanışmak, bu kurumlardaki ihtiyaçları öğrenmek gibi birçok farklı boyutu barındırmaktadır. Bu nedenle başvuran adayların gerekli dinamizme sahip ve kendini geliştirmeye yatkın olmaları beklenecektir.

Kullanıcıları arasında Legal 500, IFLR1000 hukuk büroları, tecrübeli hukukçular, uluslararası bilinirliğe sahip Türk üniversiteleri bulunan Kanunum’da ekibimize katılacak kişinin kullanıcılarımızın hassasiyetlerini, hedeflerini ve bizden beklentilerini değerlendirebilecek yetenek ve donanımda olması gerekmektedir. Satış ve Strateji Uzmanı, hukukçu, bilgisayar mühendisi ve dil teknoloji uzmanlarınca geliştirilmiş olan Kanunum’un teknik kullanım özelliklerini ve hukuki bilgi içeriğini tüm boyutlarıyla kavrayabilmeli ve tanıtabilmelidir. Uzman, Kanunum’un belli bir araştırma kültürüne sahip kullanıcılarından gelecek talepleri anlayabilmeli, bu kurumlarla etkin ve sonuç odaklı bir iletişim sürdürebilmelidir. Satış ve Strateji Uzmanı yasal mevzuatın faaliyetlerimize getirdiği koşullara uyum konusunda Yönetim Kurulu ve Yayın Sorumlusu’nun danışmanlığında çalışacaktır. 

Çalışma koşulları 

Satış ve Pazarlama Uzmanı’nın tam zamanlı olarak görevlerini sürdürmesi beklenmektedir. Net maaş belirlenirken adayın eğitim ve tecrübe düzeyi yanında sektördeki maaş standartları da kıstas alınacaktır. Bunun ötesinde Satış ve Strateji Uzmanı sağladığı ek satış hasılatının yarısına kadar yükselebilecek prim ödemesi hak edebilecektir. Şirketin satış ile ilgili beklentilerini adayın karşılayıp karşılayamadığı ilk 4 aylık deneme süresinde değerlendirilecektir. Deneme sürecinin başarı kıstasları iş teklifi iletilirken paylaşılacaktır.

Aday Kriterleri

2 - 20 yıl arası
Üniversite(Mezun)
B sınıfı

Aktif Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Aktif Satış Sorumlusu Aktif Satış Sorumlusu Maaşları Aktif Satış Sorumlusu Nasıl Olunur? Aktif Satış Sorumlusu Nedir? Aktif Satış Sorumlusu İş İlanları
Şirketin Aydınlatma Metni

İŞ BAŞVURUSUNDA BULUNAN ADAYLAR İÇİN KİŞİSEL VERİLERİNİZİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA METNİ VE AÇ

Detaylı Bilgi

Aktif Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Aktif Satış Sorumlusu Aktif Satış Sorumlusu Maaşları Aktif Satış Sorumlusu Nasıl Olunur? Aktif Satış Sorumlusu Nedir? Aktif Satış Sorumlusu İş İlanları