İstanbul(Avr.)(Sarıyer)

İş Yerinde

İş Yerinde

14 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Serbest

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

85 başvuru

Çalışma Şekli

Serbest

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

85 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


İŞ İLANI: GAYRİMENKUL DANIŞMANI

Ofisimiz, RE/MAX çatısı altında A`STYLE ismiyle Skyland İstanbul Ticari Kulede Vadistanbul Bölgesinde bulunan bir franchise işletmesidir. Bizimle çalışacak dinamik, hedef odaklı ve yüksek gelir hedefleyen Gayrşmenkul Danışmanları arıyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI:

• SABİT MAAŞ YERİNE YÜKSEK GELİR HEDEFLEYEN  RE/MAX’in başarısı kanıtlanmış gelir paylaşım modeli ile çalışacak adaylar

• Gayrimenkul, satış ve pazarlama sektörüne ilgi duyan ve bu sektörde kurumsal düzeyde kariyer yapmak, uzmanlaşmak isteyenler,

• Eğitime ve kişisel gelişime açık

• MESAİ OLMADAN, sorumluluk bilinciyle çalışıp zamanını iyi planlayabilen, çalışma temposunu ve mesai saatini kendi ayarlayabilecek iç disipline sahip olanlar,

• Kendi işini kurmak isteyen fakat yeni bir iş yeri açma maliyet riskini  almak istemeyenler 

SIK SORULAN SORULAR:

1. GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI MAAŞLI BİR İŞ MİDİR?

Gayrimenkul danışmanlığı MAAŞLI BİR İŞ DEĞİLDİR, yüksek oranlı gelir paylaşımı sistemi üzerine kurulu bir meslektir. Bireysel bir emlak ofisi açmanın yüksek maliyeti, kurumsal olmamak ve diğer zorlukları yaşamadan RE/MAX A`STYLE kurumsal çatısı altında, düşük maliyetle müşterilerinize modern bir ofiste, profesyonel hizmet verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısıyla maaş geliriniz olmaz, performansınızla doğru orantılı her işleminizden RE/MAX paylaşım oranları üzerinden, yüksek gelirler elde edebilirsiniz.

2. YAPILAN SATIŞ VEYA KİRALAMA İŞLEMLERİNDE GAYRİMENKUL DANIŞMANI NASIL VE NE KAZANIR?

RE/MAX'in marka gücü ve değerli eğitimleri sayesinde gayrimenkul sahibinden alınan YETKİ BELGESİ ile Gayrimenkul Danışmanlarımızın kazançları yasal sözleşme ile korunur. Satış veya kiralama işlemi gerçekleştirildiğinde, danışmanlarımız seçtikleri RE/MAX paylaşım oranına göre işlem bedeline göre net kazanç elde ederler. Örneğin, 10.000.000 TL'lik bir gayrimenkul satıldığında, satışı gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı seçtiği paylaşım oranı üzerinden 192.000 TL veya 320.000 TL NET PARA KAZANIR. Benzer şekilde, 50.000 TL değerinde bir kiralama işlemi yapıldığında, danışman 24.000 TL veya 40.000 TL NET para kazanır. Kazancınız tamamen sizin performansınızla doğru orantılıdır. RE/MAX çalışma sistemini eğitimlerde öğretilen şekilde uygulayan, sistemli ve disiplinli çalışan gayrimenkul danışmanları bu sektörde çok başarılı olup yüksek kazançlar elde edebilmektedirler.

3. GAYRİMENKUL DANIŞMANI NE İŞ YAPAR?

Gayrimenkul Danışmanlarımız, eğitim programları ve oryantasyon programına katılarak gerekli tüm bilgileri öğrenirler. Aktif şekilde çalışarak, satılık ve kiralık portföyler edinirler ve bu portföyleri eğitimlerde anlatılan yöntemlerle pazarlarlar. 

4. GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN TECRÜBE GEREKLİ MİDİR?

TECRÜBE GEREKLİ DEĞİLDİR. İlk günden itibaren RE/MAX ASTYLE'ın yeni gayrimenkul danışmanlarına yönelik eğitim programı, tüm gayrimenkul satış tekniklerinin kısa sürede öğrenilmesini sağlar. Bu sayede yeni müşteriler bulmanıza yardımcı olurken, portföy alınması ve satılması/kiralanması ile ilgili konularda her zaman yanınızda oluruz. Gerekli tüm eğitimler, hem başlangıçta hem de kariyeriniz süresince RE/MAX ASTYLE tarafından verilmektedir.

BAŞVURU İÇİN:

Siz de gayrimenkul sektöründe kariyer yapmak ve yüksek gelir hedeflemek istiyorsanız, başvurunuzu hemen yapın ve başarı dolu bir geleceğe adım atın! İşbirliği içinde çalışarak, birlikte büyüyelim ve kazanalım! 

Hayallerinizi gerçekleştirmek için şimdi harekete geçin

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun)

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları

Proje Yönetimi / Gayrimenkul, Emlak İşleri 3+

Hakkımızda

RE/MAX A'STYLE; Gayrimenkul alım, satım, kiralama işlemlerinin kârlı, doğru ve hızlı gerçekleştirilmesi amacıyla kuruldu. RE/MAX A'STYLE’da tüm ga

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları